På forhånd Vard Haugesund-EIK

I morgen formiddag setter vårt a-lag kursen mot Haugesund, da vi møter Vard Haugesund til kamp. Kampen starter klokken 18:00 i morgen, og kan følges via Direktesport sin livestream eller vår egen Twitter profil, @eik_fotball. 

Vi har startet denne sesongen meget bra, og står med 12/12 mulige poeng. På lørdag møtte vi Øygarden som må sies å være den tøffeste testen til nå, men  i morgen blir det enda tøffere når vi møter Vard borte. Haugalendingene står med 7 poeng, og spilte overraskende 0-0 mot Nardo sist kamp. Tapet deres kom mot Arendal. Her kan du se tabellen etter de fire spilte rundene:

Vard sin midtstopper Claus Niyukuri er ute med en langstidsskade, og tidligere EIK-spiller Roy Miljeteig har ikke vært involvert i de to siste kampene etter han ble byttet ut mot Fram Larvik. Samtidig er det ett tøft Vard Haugesund lag vi møter, der en ikke får noe gratis. I fjor i åpningskampen tok vi ledelsen etter 1 minutt ved Mathias Perttamo, men endte opp med å tape 4-1. Hjemmekampen var intens, men EIK vant 1-0 etter ett corner Mathias Perttamo stanget forbi Thomas Kinn. I årets sesongoppkjøring tapte vi 5-3 hjemme i Idrettsparken. Det blir en tøff kamp når dommer Sondre Brudvik blåser i gang kampen 18:00.

Ojan Bijan har følgende å si om morgendagens kamp:

-Vard kjenner vi jo godt, og vi forventer ett aggressivt Vard-lag som prøver å gjøre det vanskelig for oss i alle faser i spillet. Vi har en plan på hvordan vi skal angripe kampen, og satser på vi reiser hjem med 3 poeng.

Vi spilte jo mot Øygarden lørdag, hvordan har en forberedt seg inn mot Vard med så kort restitusjonstid?

-Guttene fikk fri søndag for å hente seg litt inn, og så har vi hatt taktisk fokus mandag og tirsdag. Det har vært noen rolige dager, der det handler om å holde bena i gang og restituere best mulig. Det er ikke så mye annet å gjøre på så få dager.

 

Share