Paul Wandless er klar for å gjøre suksess med Jenter-17

Jenter-17
Paul Wandless skal i 2021 sesongen lede EIK sitt jenter 17 lag. Oppkjøringen til 2021 sesongen er allerede godt i gang.

Engelskmannen Paul Wandless ble brakt av kjærligheten til Egersund. Etter hvert flyttet de til Vikeså, og det var her trenerkarrieren til Paul skulle starte. Han skulle i utgangspunktet prøve seg som spiller i Bjerkreim IL, men da treneren ikke møte til sin første trening så endte han opp med å lede økten. Dette skulle vise seg å bli starten på trenerkarrieren til Paul. I 2016 ble han tilbudt jobben som trener for Bjerkreim, og han takket av for seg på høsten i 2019.

I 2021 skal Paul som hovedtrener lede EIK jenter 17. Troppen per dags dato teller rundt 16 spillere, og skal spille i 1 divisjon denne sesongen.

-Jeg er veldig optimistisk før sesongen. Jentene er mellom 15 og 17 år, og kvalitetene til enkelte er «unbelievable». Det ser allerede lovende ut, sier Paul Wandless.

Du har jo som enkelte kjenner til en lidenskap for spillet «Football manager», er det enkelte ting derifra du kan ta med ut på feltet?

-Jeg hater når jeg får det spørsmålet, sier Paul smilende. Jo det er enkelte ting en kan ta med seg, for eksempel formasjon er bare en oppstilling og en må tilpasse underveis i kamp. Så det er enkelte aspekter som en kan ta med seg, men det er noe helt annet å coache et team på «ekte».

 

 

Skrevet av Matteus Bårdsen

Share