Poengdeling for EIK-rekruttene

EIK-rekruttene scoret to ganger og sikret seg ett poeng borte mot Hundvåg.

HUNDVÅG – EIK 2 2-2 (1-1)

Scoringer av Marius Andersen og Adonis Brahimi sikret EIK-rekruttene et poeng borte mot 13.-plasserte Hundvåg mandag kveld. De gule og svarte visste at det var viktig å unngå tap mot hjemmelaget med tanke på å holde avstanden fra laget som ligger på kvalifiseringsplass.

Gjestene fikk en kalddusj da Hundvåg gikk i ledelsen da drøye halvtimen var spilt i Stavanger. Men like før lagene skulle gå i garderoben sørget Marius Andersen for balanse i regnskapet med sin utligning.

Scoringen ga EIK et bra utgangspunkt for de siste 45 minuttene. Omstendighetene ble enda lysere da Adonis Brahimi sendte de gule og svarte i ledelsen med sin 2-1-scoring før timen var passert. Etterpå hadde det unge EIK-mannskapet én oppgave å tenke på, nemlig å forsvare ledelsen. Den klarte de å holde på i om lag 20 minutter. Hundvåg slo tilbake og fikk sin 2-2-scoring på straffespark. Mot slutten av oppgjøret gikk begge lagene for seier, men ingen maktet å score vinnermålet.

Dermed endte det med 2-2, et resultat EIK var best fornøyd med tatt tabellsituasjonen i betraktning.

Foto: Ørjan Nodland

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1:

Hundvåg – EIK 2 2-2 (1-1)

Mål: 1-0 (31), 1-1 (45) Marius Andersen, 1-2 (58) Adonis Brahimi, 2-2 (77)

Dommer: Kjetil Gaustad Solhaug, Viking FK

EIKs lag: Ignas Driomovas – Endre Hetland, Marius Andersen, Hallvar Steinskog, Ola T. Stangeland – Stian N. Østebrød, Aleksander Årstad, Georg O. Sørensen, Adonis Brahimi – Sander Haugstad, Vetle B. Elvestrøm

Reserver: Theodor F. Hein, Ole H. Madsen, Piotr J. Kowalik, Elias Steinskog

 

Share