Poengdeling mot Skeid-Opprykkskampen lever videre

En av dagens mange dueller. Ådne Midtskogen og EIK-guttene kriget godt men det holdt dessverre ikke helt inn for 3 poeng.

Det var knyttet stor spenning til søndagens kamp mellom EIK og Skeid. Spenning ble det også med en nydelig ramme rundt kampen. Tilslutt kunne lagene gå av banen med ett poeng hver. 

Utenom at lagene hadde litt tendenser så skapte ingen de helt store sjansene. EIK-guttene var tunge på dødball, og kunne ha utnyttet det bedre. Mens hos Skeid var David Hickson på venstresiden litt truende i starten. Den første scoringen derimot skulle komme etter halvtimen. Høyreback Ådne Midtskogen hadde et nydelig som traff hodet til Patrik Johannesen. Færøyingen headet på lekkert vis inn 1-0 til oss. Etter ledelsen fikk vi momentum og kunne med litt mer skarphet doblet ledelsen før pause med noen brukbare muligheter. Slik ble det ikke, og EIK-guttene gikk til pause med en 1-0 ledelse. 

EIK-guttene i god jubel da Patrik Johannesen sendte oss i ledelsen.

Det skulle ikke gå lang tid i andre omgang før vi satte ballen i mål, men dommer annulerte det han mente var angrep på keeper. Ikke mange minutter etterpå fikk Simen Haughom en ball i bakrom, og etter å ha vært sterk i kroppen sendte han et lurt innlegg mot bakre stolpe. Som mange ganger før denne sesongen kunne Stian Michalsen sette ballen i mål. 2-0 etter 50 minutter! Da vi doblet ledelsen fortsatte vi å ha styringen og kunne faktisk ha hatt 3-0, men en god Skeid-keeper sendte Patrik Johannesen sitt forsøk ut til corner. I det 70`ene minutt gjorde Skeid trippelbytte, og en av de var Gabriel Andersen. To minutter senere kunne han reduserere for Skeid. Bare 6 minutter senere igjen satte samme mann inn utligningen. På slutten hadde begge lag sine farligheter, men kampen endte med uavgjort. Etter å ha ledet 2-0 var det en skuffelse over de 850 fremmøtte når fasit ble ett poeng. 

Ojan Bijan hadde følgende å si etter kampen: 

Vi hadde Skeid i knestående nesten og ledet 2-0, men hvor gikk det galt? Eller hvordan klarte Skeid å komme tilbake?

Det snur med intensiteten vår går ned mot slutten mens de setter innpå tre nye å får opp sin intensitet. I andre omgangen slutter vi å vri spillet, noe som gjør spillerne våres ofte var feilvendte. Når du spiller mot et lag som Skeid må du være på, og holde ditt eget spill på topp i samtlige 90 minutt. 

Fasit er ett poeng og vi er fortsatt like langt som før denne runden. Hva tenker du om sesonginnspurten nå?

Viktigst av alt i dag var å ikke tape, selv om det er veldig bittert når du leder 2-0. Men vi er på toppen av tabellen enda, og nå er alt fokus på å slå Sotra på lørdag. Da må samtlige på igjen, og jobbe mentalt hele uken. Nå er alt fokus på å slå Sotra. 

 

Kampfakta: 

EIK-Skeid 2-2 (1-0) Målscorere: 1-0 Patrik Johannesen (30), 2-0 Stian Michalsen (50), 2-1 Gabriel Andersen (72), 2-2 Gabriel Andersen (78). 

Idrettsparken, tilskuere: ca 850. 

EIK stilte med følgende lag: Miguel Vieira, Ådne Midtskogen, Henrik Breimyr, Matej Dekovic, Adi Markovic- Lars Erik Sødal, Sivert Strangstad- Patrik Johannesen, Andreas Breimyr, Stian Michalsen- Simen Haughom. 

Benyttede innbyttere: Cairo Lima, Kujtim Ismaili. 

 

Nå venter Sotra borte på lørdag 14:30. Det blir også en spennende og viktig kamp. Vi håper mange tar turen, og så takker vi for oppmøte og rammen rundt dagens kamp

 

Opp te Husabø…

Share