Poengdeling på Flekkerøya i serieåpningen

I dag klokken 14:00 tok EIK-guttene turen til Flekkerøya i serieåpningen mot Fløy. Det så lenge ut til våre gutter skulle ta oss med alle 3 poengene, men på overtid utlignet Fløy ved Kristian Strømland Lien. 

Kampen startet i ett bra spor for EIK-guttene, og den første sjansen skulle komme for Simen Hjerkinn Hammershaug men avslutningen gikk rett på keeper. Etter de første 20 minuttene, mistet EIK-spillerne litt av initiativet de hadde i starten av kampen. Da fikk Fløy en bra sjanse som de fleste så i mål, men da var keeper Anders Klemensson ekstremt hurtig nede og reddet.Lagene gikk til pause på stillingen 0-0

I andre omgang kom EIK-guttene raskt ut fra startblokkene, og tok mer kontroll over spillet. De første minuttene av andre omgangene var det ikke de helt store sjansene, før Simen Hjerkinn Hammershaug skulle score kampens første mål. Spissen dro av en mann før han fyrte av ett velplassert skudd som gikk inn bak Ante Knezovic. Etter målet havnet kampen i ett rotete spor der det bølget litt begge veier, og begge lagene hadde sjanser som kunne gått i mål.

Da klokken tikket 90 minutter så det ut som alle 3 poengene skulle bli med tilbake til Egersund. Det skulle Kristian Strømland Lien ødelegge da flekkefjæringen i det 92.minuttet scoret på ett nydelig frispark fra ca 23 meter. Sju minutter på overtid kunne Fløy ta alle 3 poengene med en gigantisk sjanse. Slik ble det ikke, og da delte lagene poengene i serieåpningen.

Vi takker for så mange egersundere la turen til Flekkerøya, og støttet oss.

Solid jubel da EIK gikk opp i 1-0

Kaptein Chris Sleveland hadde følgende å si etter kampen: 

-Kjipt å miste 2 poeng så sent i kampen, men samtidig så skal vi være glade for at vi har en god keeper som holder oss inne i kampen. Ikke en bra start slik vi hadde håpet på, men nå må vi nullstille og tenke neste. Så vil jeg også takke alle som tok turen for å støtte oss

Bare spillet 1/26 kamper, med seier mot Arendal neste så har vi plutselig en bra start. Hva skal gjøres inn mot Arendal kampen nå?

-Vi må trene godt og ha fokus på eget spill for på Husabø skal vi styre alle kamper. Legge ned hardt arbeid gjennom treningsuken nå gjelder slik vi er klar til en tøff match hjemme mot Arendal.Håper så mange som mulig tar turen til Husabø for og støtte oss i jakten på 3 poeng

Arendal neste: 

Mandag 18 april (2 påskedag) kommer Arendal på besøk til Idrettsparken. Vi håper mange legger turen til Husabø i første hjemmekamp, og sammen kan skape en atmosfære i Idrettsparken til å ta 3 poeng.

!Det blir gratis inngang på Arendal kampen!

 

Kampfakta: 

Fløy-EIK. 1-1 (0-0). Målscorere: 0-1 Simen Hjerkinn Hammershaug (53), 1-1 Kristian Strømland Lien (92).

Sted. Cemo Arena, Flekkerøy.

Tilskuere: 300

EIK stilte med følgende lag: Anders Klemensson, Ådne Midtskogen, Mattias Jesper Liljestrand, Bjørn Mæland-Jo Stålesen, Stefan Lindmark, Chris Sleveland, Jens Stigedahl-Jakob Dunsby, Simen Hjerkinn Hammershaug, Preben Christensen Fauskanger.

Benyttede innbyttere: Sivert Strangstad, Stian Michalsen, Andreas Peterson, Heine Åsen Larsen og Adrian Bergersen.

 

Share