Robert Williams blir EIK-spiller

EIK fotball er svært glad for å ha kommet til enighet med Robert Williams om en kontrakt for 2023-sesongen. Venstrebacken kommer fra spill i Ranheim

Spillerkarriere: 

Robert Williams spilte ungdomsårene sine i Stjørdals/Blink før han etterhvert ble hentet til Rosenborgs akademi. Han tok etterhvert stegene der, og spilte på slutten av sin Rosenborg-karriere for Rosenborg 2. Etterpå gikk ferden videre tilbake til Stjørdals/Blink der han spilte strålende for laget som rykket opp til OBOS-ligaen i 2019. Det førte til at han ble hentet til Ranheim på en treårskontrakt, og Williams har spilt 36 kamper i OBOS-ligaen og NM for blåtrøyene de tre siste sesongene. Han har også tidligere landslagserfaring for Norges G17, G18 og G19 lag med totalt 15 kamper.

Fornøyd Thu: 

Hovedtrener Kjell Andre Thu er veldig fornøyd med å ha fått på plass en venstreback:

-Bra med venstreback inn. Vi får en med OBOS-erfaring og treningshverdag i Ranheim i flere år. Vi får en spiller som kommer til å dundre opp og ned siden i høyt tempo og med masse energi. Vi har trua på at han kan få ut sitt potensiale hos og gleder til å se han i aksjon fremover.

Vi ønsker Robert Williams velkommen til EIK og Egersund! 

Share