Seier på Jørpeland etter nettsus fra Simen Hjerkinn Hammershaug

Torsdag kveld satte EIK-spillerne kursen mot Ryfylke for å spille sesongens fjerde treningskamp. Selv om det ble noen sjanser til begge lag, så ble Simen Hjerkinn Hammershaug kampen´s eneste målscorer og sørget for ny seier til EIK. 

Kampen starter rolig der EIK hadde mye ball, og Staal lå kompakt defensivt. Etterhvert så begynte også EIK-guttene og få rullet opp en del angrep, men den siste «touchen» manglet for å skape de helt store sjansene. Staal på sin side hadde i første omgang nok med å forsvare seg, og hadde ikke så alt for mye å by på offensivt. Da det var spillet ca 30 minutter var Even Østensen uheldig å tråkket på ankelen til Lewis Leonidas. Sandnes-gutten klarte ikke å fortsette, og inn kom Simen Hjerkinn Hammershaug.

I starten av andre omgang var det tydelig at «okka gutta» var litt mer tolmodige rundt 16-meteren til Staal, noe som resulterte i farligheter en rekke ganger. Da det var spillet ca 60 minutter fikk EIK-frispark fra rundt 20 meter. Simen Hjerkinn Hammershaug var ikke vond å be da, og satte inn 1-o til EIK. Etter målet kom Staal med i kampen og hadde to svært gode muligheter. Først prøvde Even Østensen seg fra 40-meter der ballen havnet i tverrliggeren. Forsøk nummer to var Ørjan Bjørlo med en gjennombruddspasning til en Staal-spiller, men Andreas Heggen var ute med en god redning.

Rett før slutt trodde EIK-benken att ledelsen ble doblet fra Jens Stigedahl serverte Preben Christensen Fauskanger med ett nydelig innlegg som haugalendingen satte i mål. Dessverre sto linjemannen med flagget oppe, og målet ble annulert for offside. Alt i alt så var det god kamp og fortjent seier, men Staal Jørpeland kunne fort også scoret ett mål eller to.

Neste kamp er onsdag borte mot Bryne klokken 18:00. Neste lørdag (26.02) så kommer Mandalskameratene på besøk til Husabø. Den kampen spilles 13:00.

 

Kampfakta: 

Staal Jørpeland-EIK 0-1 (0-0). Målscorer: 0-1 Simen Hjerkinn Hammershaug (ca 60 min).

Sted: Jørpeland Kunstgress.

Tilskuere: Ca 125

EIK stilte med følgende lag: Andreas Heggen, Ådne Midtskogen, Thomas Hallstensen, Matej Dekovic-Jo Stålesen, Stefan Lindmark, Lewis Leonidas, Jens Stigedahl- Jakob Dunsby, Preben Christensen Fauskanger, Adrian Bergersen:

Benyttede innbyttere: Simen Hjerkinn Hammershaug og Andreas Peterson

!EIK stilte med redusert mannskap pga sykdom!

Share