Midtbanesjef klar for EIK

Foto: Espen Falck

Midtbanegeneralen, Sivert Strangstad, har signert en kontrakt ut 2022.

23-åringen har to år bak seg i Asker og har før det spilt for både Moss og Follo i PostNord-ligaen.  Midtbanespilleren har hele 95 kamper i PostNord-ligaen på fire sesonger og har gjort et solid inntrykk på hovedtrener, Ojan Bijan, før signeringen:

– Sivert er en midtbanesjef, han er en veldig intelligent spiller som forstår bevegelse og posisjonering uten ball så vel som det å være en fantastisk ballspiller. Han er akkurat det vi har sett etter og jeg er veldig glad for at vi nå kan begynne samarbeidet.

«Sivert er en midtbanesjef, han er en veldig intelligent spiller som forstår bevegelse og posisjonering uten ball så vel som det å være en fantastisk ballspiller. Han er akkurat det vi har sett etter og jeg er veldig glad for at vi nå kan begynne samarbeidet».

Midtbanegeneralen ledet Asker til kvalikplass i 2020-sesongen hvor de slo ut Skeid i første runde. Asker måtte gi tapt for OBOS-laget Stjørdals Blink i de to siste avgjørende kampene.

Fikk kjenne på Egersund sitt toppnivå

Strangstad har et godt inntrykk av Egersund som lag og klubb og i høst fikk han en opplevelse på Husabø som satte sitt preg:

– Jeg fikk i fjor kjenne på Egersund sitt toppnivå hjemme på Husabø, og det er en følelse jeg har lyst til å være med på å dele ut til motstanderne i 2021.

«Jeg fikk i fjor kjenne på Egersund sitt toppnivå hjemme på Husabø, og det er en følelse jeg har lyst til å være med på å dele ut til motstanderne i 2021».

Videre forteller han:

– Egersund er en klubb som har klare ambisjoner som matcher mine ambisjoner, jeg har veldig lyst til å være med på reisen videre.

«Egersund er en klubb som har klare ambisjoner som matcher mine ambisjoner, jeg har veldig lyst til å være med på reisen videre».

EIK ser frem til å se Sivert Strangstad på Husabø de neste to sesongene.

Share