– Skal demonstrere at vi kan spille som et topplag

Etter Levanger rykket ned har vi møtt dem fire ganger og de hvitkledde har faktisk vunnet alle fire!

Søndag kommer topplaget Kvik Halden til Husabø. EIK-trener Ojan Bijan har tro på en god prestasjon mot laget som kjemper om opprykk.

EIK – KVIK HALDEN LØRDAG KLOKKEN 14.00

Det er tre uker siden EIK sist spilte hjemmekamp. De siste to helgene har tigrene vært på tur til Trondheim hvor de har hentet hjem seks poeng. Nå er det klart for ny hjemmekamp på Husabø, noe EIK-treneren ser frem til.

– Det er en stund siden forrige hjemmekamp. Det var ingen god følelse da vi tapte sist. Siden da har vi løftet oss og tatt 6 sterke poeng på bortebane. Det er inspirerende med tanke på søndagens kamp, sier Bijan.

Flere endringer

De siste kampene har treneren gjort flere endringer på laget fra kamp til kamp.

– Endringene de siste kampene har kommet som følge av skader og sykdom. I tillegg har det med bevisste valg seg har tatt. Det viser at bredden i troppen er god, og at vi har kvalitet i alle ledd, uttaler han.

EIK møter begge de to øverst plasserte lagene i to av de tre siste hjemmekampene. Det gir en gyllen mulighet til å bevise hvilket nivå laget innehar.

– Jeg ønsker at vi skal demonstrere at vi ikke er noe dårligere lag, selv om tabellen viser at både Kvik Halden og Stjørdals-Blink har vært mer stabile i år, sier han.

– Samtidig er det fremdeles matematisk sjanse for at vi kan blande oss inn i toppen, og derfor må vi gi alt vi kan, understreker EIK-treneren.

«Jeg ønsker at vi skal demonstrere at vi ikke er noe dårligere lag, selv om tabellen viser at både Kvik Halden og Stjørdals-Blink har vært mer stabile i år». Ojan Bijan

Spår underholdende kamp

EIK-treneren tror på en underholdende og god fotballkamp søndag.

– Jeg forventer å se et heltent EIK-lag som er klar for en meget underholdende fotballkamp hvor vi skal stå igjen som seierherre. Jeg har full tillit til at spillerne mine leverer det som kreves, avslutter EIK-treneren.

EIK med sine 41 poeng ligger åtte poeng bak Kvik Halden foran søndagens kamp. Med seier vil EIK være fem poeng bak, mens tap vil øke avstanden til 11 poeng. Kampen har avspark klokken 14.00 i Idrettsparken.

Dette er de øvrige kampene som spilles i PostNord-ligaen denne helga:

Lørdag:

Levanger – Stjørdals-Blink

Søndag:

Arendal – Brattvåg

Nardo – Hødd

Byåsen TF – Bryne

Fredrikstad – Moss

Torsdag vant Vidar 2-0 over Sola.

Share