Skjerfene leveres i postkassene

Corona-krisen har snudd opp ned på det meste av vår vante tilværelse de siste ukene.

Planen var at jeg skulle hente skjerfene til «Brothers-in-arms-kampanjen» i England neste helg, og at de skulle utleveres på vår første hjemmekamp mot Bryne den 13. april.
O
Turen til England er naturlig nok avlyst, og derfor har jeg fått skjerfene tilsendt fra England. Den siste uka har jeg vært rundt og lagt skjerf i postkassene til postnummer 4370-74 (Egersund). De fleste er levert i dag (lørdag).

Det gjenstår noen ganske få å levere i Egersund, samt på Hellvik og i Sokndal. Jeg skal forsøke å få levert disse like over helga, samt å begynne å sende skjerf til de som bor lenger unna.

Dersom noen savner sitt skjerf kan de melde meg (Kjell Åvendal) på 950 12 861 og avtale nærmere.

Noen har også bestilt rene Worksop Town skjerf. Her har jeg litt problemer med å skaffe nok skjerf til alle. Steve Jarvis, som driver klubb-butikken til Worksop Town, får ikke komme inn på stadion og hente nok skjerf nå mens Corona-krisen pågår, og han har derfor bare kunnet sende meg de han hadde liggende hjemme på lageret.

De som dette gjelder vil få egen melding om det, med tilbud om å få igjen pengene de har betalt inn.

Ellers har vel noen kanskje fått med seg at sesongen 2019-20 har blitt avlyst for engelsk liganivå sju og nedover. Det betyr at det ikke blir noe opp- eller nedrykk for noen lag på disse nivåene, men at de starter på nytt med blanke ark og ny sesong når det lar seg gjøre, tidligst i august.

Jeg har også fått noen nyhetsbrev fra Worksop Town. Der går det fram at klubben uansett har en klar plan og strategi om en bærekraftig framtid. Klubben er gjeldfri, og har også litt penger på bok å tære på nå under krisen. Så selv om det ikke blir mye inntekter før august så vil det heller ikke være særlige utgifter å snakke om.

Selv håper jeg å kunne besøke Worksop så snart det lar seg gjøre. Kanskje kan det også bli aktuelt å lage en fellestur der flere kan bli med.

Kjell

Share