Status en drøy uke før seriestart

Ojan Bijan oppsummerer status i EIK-troppen en drøy uke før det braker løs borte mot Vard Haugesund.

A-LAGET

12. juli skal det endelig spilles om poeng igjen i PostNord-ligaen når EIK tar turen til Haugalandet for å møte Vard Haugesund i seriepremieren.

– Status er at vi har en nesten helt frisk tropp. To-tre spillere sliter litt, men også dem regner vi med er klar i løpet av kort tid, sier Ojan Bijan.

EIK-treneren er fornøyd med arbeidet som har blitt gjort på treningene den siste uka.

– Det er god konkurranse om plassene og treningene bærer preg av det. Vi må ta ut et lag basert på form, holdninger og prestasjoner og ferdigheter som passer til den gitte kampen vi skal spille.

– Det er ingen lett oppgave når så mange har prestert i oppkjøringen, men det er også en gledelig situasjon, utdyper EIK-treneren.

«Nå gleder vi oss til seriestart». Ojan Bijan

Roser støtteapparatet

Bijan vil også rose støtteapparatet rundt laget for måten de har stått på de siste ukene.

– Arbeidet som er lagt ned av teamet fra Asle Sirevåg med keeperne, Ramtin Maleknasri med analysene, Stein Erik Koldal med å ha alt på stell hver dag, Alexander Midtsian med den daglige coachingen og den solide terpingen han gjør på feltet. Ikke minst Rebecca Broch sin iherdige jobb med å holde troppen frisk og rask gjør at vi nå er veldig klare for sesongstart. Jeg er veldig priviligert som får jobbe med dette teamet, sier han.

 

Share