Status før Arendal – EIK

I morgen lørdag drar vårt A-lag til Lyngdal for å møte Arendal i treningskamp. Kampen starter klokka 14:00.

Kampen i morgen er vår tredje test, etter at det har blitt tap 5-3 mot Vard og uavgjort 3-3 mot Sandnes Ulf. Oppgjørene mot Arendal pleier alltid å være jevne affærer, mellom to lag som kjenner hverandre godt etter mange innbyrdes kamper de siste sesongene. To av våre spillere har tidligere spilt for Arendal, nemlig Stian Michalsen (bildet over i kamp med Herman Kleppa i fjorårets kamp i Idrettsparken) og Adi Markovic.

Litt om motstanderen:
Kampen i morgen er sesongens tredje oppkjøringskamp også for Arendal, som fra før av har slått Jerv med 4-0 og spilt uavgjort 1-1 mot Odd 2.

Sørlendingene har tre spillere i sin tropp som tidligere har spilt i EIK, nemlig Mads Nørby Madsen, Ermal Hajdari og Preben Skeie. I kampen mot Odd 2 på mandag fikk de en lei skade på sin førstekeeper Jonatan Strand Byttingsvik. 22-åringen er trolig ute for resten av sesongen etter å ha fått revet av et korsbånd i det ene kneet.

Fra EIKs trenerteam:
Aleksander Midtsians tanker før treningskampen mot Arendal i morgen:

Skadesituasjonen:
Jefferson De Souza (bildet under) forventer å kunne begynne å trene med ball igjen om en uke eller to. Han trente alternativt under fredagens trening. Sondre Tollefsen er også ute med en liten ankelskade, men forventes å være i full trening neste uke. Stian Sleveland har pådratt seg en muskelbrist, og er tidligst klar for spill på ettersommeren.

Slik får du med deg kampen:
Kampen mot Arendal går uten publikum. Vi vil oppdatere fortløpende på vår twitterkonto. Vi vil også legge ut høydepunkt fra kampen fra EIK-TV så snart vi får redigert filmen (trolig på hjemveien fra Lyngdal).

Share