Sterk seier til EIK-damene

EIK-damene halte i land en imponerende borteseier mot Forus & Gausel denne uka.

FORUS OG GAUSEL – EIK 1-2

Det har vært et tett kampprogram for EIK-damene i det siste. Spenningen var stor knyttet til om laget skulle stå imot i nok et tøft oppgjør. Kampen var knapt startet før Cecilie Aamodt var frempå med en stor mulighet som hjemmelagets keeper på mesterlig vis klarte å stoppe. Etter pangstarten bølget spillet mye frem og tilbake uten noen av lagene hadde de store mulighetene. Først etter snaut 20 minutter kommer Konstanse Landro rundt på venstre kant og legger flott inn foran mål, der venter Cecilie Aamodt og setter ballen sikkert i mål 0-1. Resten av omgangen er det lite å skrive hjem om, det vil seg ikke helt fremover, men EIK forsvar gjør en god jobb og har kontroll på det Forus & Gausel har å by på.

Jevnt

Etter pause prøver hjemmelaget og jage en utligning men EIKs forsvar har bra kontroll. EIK er frempå noen ganger men avslutningene sitter ikke. Etter litt klabb og babb foran Forus & Gausels mål får EIK en avslutning som ville havnet i mål, men dessverre treffer skuddet en egen spiller og går ut til død ball. Mot slutten av kampen gir vi bort en corner dette er dessverre noe hjemmelaget vet å utnytte så plutselig er utligningen et faktum 1-1. EIK-damene må igjen helt i kjelleren for å finne krefter for å komme tilbake. Så når Emma Høien får revet seg fri på venstre kant og sendt i vei et godt skudd som går over keeper og i mål blir jubelen stor i EIK leiren 1-2.

Dette blir sluttresultatet og EIK henger ennå med i kampen om andreplassen i serien. Neste hinder på veien er serieleder Lura som møter opp på B&G banen på søndag kl 17. Dette vil bli en tøff kamp som EIK-damene virkelig vil vinne.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Knudamyra kunstgress.

Forus & Gausel – EIK 1 (0-1) 1-2

Mål: 0-1(19) Cecilie Aamot, 1-1 (78) Forus & Gausel, 1-2 (79) Emma Høien.

Dommer: Rohullah Rahimi, Tjensvoll FK

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E Hansen, Cecilie Aamodt, Silje T. Stavnheim, Emma Høien, Lone Hovland, Nora Aakre, Sekine Netland, Martine Klippen og Konstanse Landro.

Benytte innbyttere: Kamilla Vigrestad og Anna Elin Seglem.

Share