Sumareh forlenger med tigrene

Bubacarr Sumareh har forlenget kontrakten med EIK ut 2020-sesongen.

NY KONTRAKT

EIK Fotball er henrykte over å kunne offentliggjøre at Bubacarr Sumareh har signert på en ny kontrakt med de gule og svarte. Angrepsspilleren har vært en sentral brikke for tigrene siden han kom til klubben foran 2017-sesongen. Det betyr at 28-åringen går løs på sin fjerde sesong i EIK-drakt neste år.

EIK-trener Ojan Bijan gleder seg over at Sumareh blir med videre også neste år.

– «Bob» har gjennom flere sesonger vist hvilke ferdigheter han har på dette nivået. Det er svært gledelig at han blir med videre, sier EIK-treneren.

– Klubben har gjort klokt i å re-signere Sumareh for 202. Han er en sentral brikke i det offensive spillet for laget, uttaler EIK-treneren.

«Klubben har gjort klokt i å re-signere Sumareh for 202. Han er en sentral brikke i det offensive spillet for laget». Ojan Bijan

Klok beslutning

Bijan mener spillestilen som er innarbeidet, passer Sumareh perfekt.

– «Bob» har gjort en god beslutning med å bli værende i EIK. Han og spillestilen vår er en god match. Dette gjorde han til tross for stor interesse fra andre klubber, sier Bijan.

– Vi er veldig glade for at det blir videre samarbeid.

Bubacarr Sumareh ble hentet fra Vard Haugesund i 2017. Før det spilte han for Kopervik. I år står Sumareh bokført med 14 fulltreffere for de gule og svarte.

EIK Fotball gleder seg til videre samarbeid!

Share