Surt bortetap i Larvik

Etter 3-0 seier mot Arendal i Postnord-ligaen kom vi inn med godfølelse inn mot kampen mot Fram Larvik. Dessverre skulle det ikke bli slik, og det endte med 3-2 tap i kveldens kamp. 

De første 20 minuttene startet Fram Larvik bra, og var hakket bedre. Etter 21 minutter satte Erik Nordgren inn 1-0 etter ett innlegg av Sanel Bojadzic. Baklengsmålet ga EIK en liten «boost», og etter 34 satte Stian Michalsen inn utligningen etter EIK hadde hatt noen greie sjanser. Uavgjort til pause var nok ett resultat som samsvarte med innholdet i kampen.

De første 25 minuttene skapte EIK en del, og det manglet litt skarphet for å ta ledelsen. Da det var spilt 67 minutter slo unggutten Kujtim Ismaili inn et frispark som traff Matej Dekovic. Han satte inn 1-2, og ledelse til oss. Etter vi tok ledelsen var det hjemmelaget som tok over. Shaft Brewer smalt ett skudd etter 72 minutter som gikk i tverrligger, og det var ett skremmeskudd fra Fram Larvik. På ett corner utlignet Fram Larvik, men det skulle nok vært annulert for en hands i forkant. Det gikk mot poengdeling, men på overtid skulle Kujtim Ismaili klarere ballen, og en Fram-spiller slengte seg inn foran og oppsøkte situasjonen. Det gjorde at dommer pekte på straffe merke, og Fram Larvik`s Erik Nordgren kunne sette inn 3-2 på overtid.

Hvordan oppsummerer du dagens gjennomføring Ojan?

-Vi gjennomfører ikke en bra kamp. Vi er i en vanskelig situasjon, med mye skader og blir tvunget til å rotere mye på posisjoner og spillere, men det er ingen unnskyldning.

Hvor går veien videre etter tapet?

-Dagens tap gjør at vi rett og slett ikke kan henge med i toppen slik vi ønsket og må sette vår lit til andre resultater. Vi gir vekk initiativet altfor ofte og presterer ustabilt.

På grunn av poengtap for Arendal er nå Skeid i førersetet fem poeng foran EIK. På de neste 17 kampene er det absolutt mulig å snu på dette. Men da er vi avhengig av i tillegg til ledelse, og trenerapparatet at dere supportere støtter laget frem i tunge tider. Det er for mange lett å kreve resultater, men da er vi avhengige av at dere supportere støtter hele klubben istedenfor å gjøre det enda mer negativt. Vi håper derfor flest mulig møter opp, og heier guttene frem til seier mot Rosenborg 2, den 8 august. Effekten av et støttende publikum så vi i hjemmekampen mot Arendal.

Opp te Husabø..

Kampfakta: 

Fram Larvik-EIK 3-2 (1-1). Framparken. Målscorere: 1-0 Erik Nordgren (21), 1-1 Stian Michalsen (33), 1-2 Matej Dekovic (67), 2-2 Daniel Flaathe-Simonsen (75), 3-2 Erik Nordgren (90).

EIK stilte med følgende lag: Miguel Vieira, Kujtim Ismaili, Henrik Breimyr, Stian Sleveland, Matej Dekovic- Jefferson De Souza, Sivert Strangstad- Simen Haughom, Jakob Dunsby, Stian Michalsen, Alexander Dang.

Benyttede innbyttere: Martin Sveingard, Chris Andre Formo.

Share