Thomas Hallstensen signerer for EIK

EIK Fotball og Odds Ballklubb har i dag kommet til en enighet om overgang for U-20 landslagsspilleren Thomas Hallstensen. Han signerer en 2års-kontrakt.

Thomas Hallstensen (19) ble hentet til Odds Ballkllubb fra Florø foran 2020 sesongen og har vært en del av klubbens A-lag i Eliteserien og fikk sin debut mot Strømsgodset.
Midstopperen har flere aldersbestemte landskamper, og var senest i høst i U-20 landslagstroppen som møtte Tyskland.

I Thomas får vi fysisk robust midtstopper, som tross sin unge alder allerede har god erfaring fra spill på høyere nivå, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han når treningene starter opp igjen i januar. Han er kanskje best kjent i Egersund for hans enorme spenst i det som resulterte i 0-2 målet til Odd 2 tidligere i år da EIK tapte på hjemmebane (se video).

Video fra DT / Amedia

– Jeg er svært fornøyd med å få Thomas ombord. Han er godt skolert, har 40 pluss kamper i Postnord og debutert i Eliteserien i 2021, det er solid. Her har vi regelrett fått inn en god fotballspiller, sier trener Ojan Bijan.

19åringen er tiltenkt en rolle som stopper, selv om han har også bekledd posisjoner som midtspiss og kant for Odd 2 tidligere.

Vi ønsker også å berømme Odds Ballklubb for gode forhandlinger til spillerens beste.

Velkommen til EIK, Thomas !

Share