To nye spillere til damelaget

Etter 2020 sesongen på EIK/Eiger J17-laget tok Marion Nilson Zakariassen(17) og June Kvamsø(18) turen til Klepp, men etter noen år i traktordrakten vender de to unge talentene tilbake til Egersunds fotballen for å utfolde talentet sitt på EIK damelag i 3. divisjon.
Marion har trent med laget i noen uker og signerte i midten av februar, mens June signerte overgang sin mandag.
Begge spillerne har utvilsomt et talent innen fotball og kommer med en god treningsinnsats og bidrar til å heve både kvaliteten og intensiteten på treningen.
“Dette er to veldig spennende signeringer»-John Petersen, damelagstrener
Begge jentene kommer til EIK etter noen år med god læring på Klepp. De har begge spilt i 2. divisjon – og 3. divisjon – og har hatt en god treningshverdag. Noe som vi håper de kan bidra til i EIK.Vi er fornøyd med at de nå vil være med å bygge opp jentemiljøet hos oss, slik at vi kan få et miljø i EIK og Egersund, hvor jentene kan spille på et fint nivå inntil de eventuelt flytter fra Egersund/Dalane pga utdanning eller større utfordringer. Vi ønsker å kunne beholde spillerne i noen år til før de trenger å bruke for mye tid på transport.
I forhold til sesongen hadde vi en kjempesesong i fjor, men det krever enda mer denne sesongen i en tøff 3. divisjon – og derfor er vi selvfølgelig glade for å få to lokale jenter inn i troppen, som bidrar til god treningsmoral og holdning på trening.
Gode kvaliteter
Marion bidrar med god fysikk og er flink i spillet sitt. Hun er verbal, noe vi jobber med i damelagsgruppa og er ikke redd for å gå foran – og vil ha ballen hele tiden. Det er noe som blir viktig for laget i sesongen.
June kommer med god fart og er aggressiv i presset, og har – ikke minst – gode avslutninger. Hun er flink til å veksle mellom å møte ballen og gå i bakrom. Hun har vært litt rammet av skader, så vi håper skiftet til EIK kan gi henne mer kamptrening, for å få henne tilbake til nivået hun tilhører.
Vi er glade for å ha dem med oss ​​for 2023-sesongen, og vi gleder oss til serien starter.” sier John Petersen om overgangen til EIK for de to ungjentene.
Damelaget har sin første seriekamp 14. mars kl 20:00, da tar laget imot Lura hjemme på B&G banen. Lura endte forrige sesong som nummer 5 – 3 poeng etter EIK!
Vi ønsker Marion og June velkommen til EIK!
Share