To sørlandskamper på rad

EIK-trener Ojan Bijan reflekterer over lørdagens kamp og ser frem til ny tur til Sørlandet til helgen.

A-LAGET

I helga var EIK uheldige som ikke tok med seg alle tre poengene hjem til Egersund. Særlig etter en imponerende 2. omgang hadde de gule og svarte fortjent seier. EIK-trener Ojan Bijan har etter noen dager fått kampen litt på avstand.

– Det er fortsatt surt at vi ikke stikker av med tre poeng, men jeg tror ikke det er så mange lag som har evner å dominere en bortekamp mot Arendal på samme måte som vi gjorde, sier Bijan.

– Stemningen i garderoben etter kampen forteller meg at dette er en sulten gjeng som aldri blir fornøyd. De var utvilsomt skuffet over at de ikke fikk bedre betalt av prestasjonen de la ned, fortsetter EIK-treneren.

«Stemningen i garderoben etter kampen forteller meg at dette er en sulten gjeng som aldri blir fornøyd». Ojan Bijan

Betydelig bedre etter sidebyttet

Han har funnet årsaken til at EIK var langt bedre de siste 45 minuttene enn de første 45.

–  Det startet litt trått for oss. Det skyldes at vi mislyktes med inngangen på presspillet vårt. Når vi fikk justert dette i pausen, hevet kvaliteten seg betraktelig, sier han.

– Isolert sett er 1-1 borte mot Arendal et sterkt resultat, sier han.

Til helga venter en ny tøff test på bortebane. Igjen går turen til Sørlandet, denne gang til Flekkerøya for det bare er en drøy måned siden sist de var og tok tre poeng.

– Det ble en jevnspilt kamp hvor vi vant knepent sist. Det blir på ingen måte noe enkelt heller denne gangen. Vi må sørge for å være forberedt på det som venter oss, kommenterer Bijan.

– Vi ønsker å ta tak i kampen og dominere banespillet slik vi gjorde sist. Det tror jeg også vi er kapable til, sier Bijan.

Share