To triste nyheter på skadefronten

Til tross for tap mot Vidar i NM, er det dessverre andre ting vi er mer lei oss over. To alvorlige skader på våre spillere holder dem ute resten av sesongen, les mer: 

I kampen mot Kjelsås var det en situasjon utenfor kamera som oppsto. Det som skjedde var at Marcel måtte forlate banen i kampen mot Kjelsås med en skade. MR-bildene som er tatt etterpå viser at korsbåndet nå er røket. I 2020 røk også høyrebacken korsbåndet, bare da var det andre foten. Marcel er nå ute resten av sesongen. Veldig kjipt nå som Marcel endelig var 100% tilbake på banen.

På fredagens trening etter møte (der nyheten om Marcel ble presentert) gikk guttene ut for å trene. Ikke lenge inn i formasjonstreningen, gikk det gale for Andreas Peterson. Svensken ble liggende i store smerter da han brakk ankelen på fredagens trening. Han vil naturligvis også være ute av spill resten av sesongen.

-At dette er store tap for oss fra fotballperspektivet er det ingen tvil om, men det som gjør størst inntrykk på oss er menneskene i dette. To fantastiske personer som absolutt ikke fortjente å få slike skader. Hele laget, klubben og byen står bak de og håper helhjertlig på snarlig retur.-Ojan Bijan

 

Klubben ønsker også å si god bedring til begge spillere, og vil støtte begge to i tiden fremover. Sammen med dere supporte skal vi ta godt vare på «okka» gutta, og gi dem den ekstra støtten de nå trenger.

God bedring sendes til Marcel som nå i år har vært EIK-spiller i 6 år.
«Petson var strålende på midtbanen i fjor, og vi kunne se samme klasse da han spilte mot Arendal på onsdag. Vi ønsker svensken som har kontrakt også neste år, god bedring!

 

Share