Tøff bortekamp venter for tigrene i helgen

– Vi møter et lag som hittil har fått dårlig utbetalt i forhold til hva de har prestert, sier Ojan Bijan foran lørdagens møte med Bærum.

BÆRUM – EIK LØRDAG KL. 15.00

Lørdag ettermiddag gjester EIK Sandvika stadion hvor laget møter Bærum. Gultrøyene ligger før helgens kamp på en 11.-plass med åtte poeng – fem bak EIK. EIK-trener Ojan Bijan mener laget har fått dårlig betalt.

– Det er lag som har fått dårlig betalt i forhold til prestasjonen de har levert. Kampen mot Vard Haugesund er et godt eksempel på det, sier EIK-treneren.

– Bærum har en tydelig spillestil, og er svært flinke på å utføre den. Skal vi ta nye poeng, må vi ha riktig innstilling til denne kampen. Det er helt nødvendig at vi fokuserer 100 prosent på det som er arbeidsoppgavene våre, fortsetter han.

«Det er lag som har fått dårlig betalt i forhold til prestasjonen de har levert. Kampen mot Vard Haugesund er et godt eksempel på det». Ojan BIjan

Noen fravær

Bijan melder at de reiser med en litt tynnere tropp en normalt.

– Vi har noen småskader og reiser med en mindre tropp en vi har gjort de siste kampene. Likevel skal vi være svært godt rustet, sier Bijan.

Han tror på en underholdende kamp.

– Det er to gode lag som møtes, og jeg tror fort det kan bli veldig underholdene. Jeg har full tillit til at spillerne mine fortsetter i samme stil om de har gjort de siste kampene, sier EIK-treneren.

Tigrene står foran lørdagens bortekamp med to strake seire etter triumfer mot henholdsvis Sotra og Asker.

Foto: Phillip Bårdsen

Share