Toppkamp mot Levanger

I morgen tar EIK-guttene turen til Fosenhalvvøya for å møte Levanger FK. Kampen har avspark klokken 14:30, og kan sees på TOBB Arena, eller direktesport.no. 

Levanger er ett lag som har variert stort denne sesongen. De har blant annet slått Øygarden 8-0, men også tapt 2-4 mot Fram Larvik på hjemmebane. De har sluppet inn 28 mål, som er desidert mest blant topp 6. På den andre siden har de scoret imponerende 44 mål! Selv om da vi møtte de tidligere var der mer ett kynisk og defensivt Levanger lag vi møtte. Lagets toppscorer er Arne Gunnes med sine 14 fulltreffere. Laget har 29 poeng, noe som tilsier skulle vi vinne vil vi være 9 poeng foran, men med Levanger seier er de bare 3 poeng bak oss! Derfor er dette en viktig kamp i toppen av Postnord-ligaen. I Levanger sin tropp har Nicolai Larsen Berg tidligere spillet for oss, men i våres tropp er skadde Andreas Peterson den med kamper for motstanderlaget.

Etter Levanger rykket ned har vi møtt dem fire ganger og de hvitkledde har faktisk vunnet alle fire!

Ojan Bijan sine tanker foran kampen: 

-Tapt de siste 4 kampene mot Levanger, hvordan skal vi snu det i morgen?

-Hver kamp har eget momentum, egen historie, jeg kan ikke bruke tid på en gitt motstander vi historisk sett gjerne har slitt mot eller gjort det bra mot, da blir fokuset fort feil. Vi må fokusere på Levanger-kampen i nåtid og etablere en kampplan kun for dette oppgjøret.

-Etter en litt varierende sesongstart har vi nå etablert oss i toppsjiktet, hva tror du det skyldes?

-En varierende sesongstart som allikevel var godt nok til at vi har hengt med i toppen. En sier ofte at start ellever første serierunde og siste serierunde er veldig forskjellige, i vårt tilfelle stemmer dette til de grader. Vi har hatt store utskiftninger i løpet av denne sesongen, noen på grunn av skade og andre for annet. Jeg vil påstå vi har kommet godt ut av det til slutt selv om jeg gjerne skulle hatt tilbake de skadete spillerne. Vi har fått en god gruppe nå som står sammen med riktig fokus. Vi har fremdeles masse forbedringspotensiale men vi jobber nå i alle fall i riktig retning. Jeg er utrolig stolt over denne spillergruppen og deres holdninger og kapasitet, jeg føler meg priviligert å kunne jobbe med de hver dag.

Ojan ønsker også å legge til følgende: 

-I tillegg er teamet fantastisk, Midtsian leverer daglig og vi utfyller hverandre svært godt. Stein Erik, Stian Mong og Trond-Arild har stålkontroll på logistikken i hverdagen, Rebecca sørger for at guttene er stort sett på beina i fungerende tilstand i en kritisk fase av sesongen og ikke minst Asle som har etablert en meget solid hverdag for keeperteamet. Legg til en Kenneth som sørger for at klubben tar steg fremover med utvikling av blant annet fasiliteter og mye annet så skulle det bare mangle at vi nå er godt etablert og klar for sluttinnspurten av sesongen.

Vi ønsker guttene lykke til i morgen, og krysser fingrene for 3 poeng. Uansett resultat i morgen så er neste hjemmekamp mot Kjelsås neste søndag klokken 15:00.

Share