Uavgjort mot Vard

Det ble uavgjort 1-1 i lørdagens treningskamp mellom Vard Haugesund og EIK.

Kampen ble spilt under svært varierende værforhold, og bar vel preg av det. EIK tok ledelsen etter en halvtimes spill i første omgang på straffe ved Torben Dvergsdal (bildet under), mens Vard utlignet ved Andreas Eriksen da en drøy time var spilt.

Trener Kjell André Thu sier at han er sånn middels fornøyd med det EIK-laget presterte: – Vi ble nok litt preget av at så mange er ute. Men jeg synes vi startet ganske bra, og første omgang var absolutt godkjent. Da skapte vi en del store muligheter, og vi får en straffe etter fint spill. Etter pause ble det mer rotete, og vi finner ikke helt ut av det når vi selv har ball. Samtidig er vi litt for dårlige defensivt og slipper Vard til for enkelt og litt for ofte. Så når de utligner er det helt fortjent. Vi kunne fort ha sluppet inn et eller to baklengs til, men det skal sies at vi med litt mer hell og presisjon også kunne scoret både to og tre selv. Så uavgjort er vel egentlig ganske rettferdig sånn sett, filosoferer han.

Vår trener fortsetter med å erkjenne at det er masse å jobbe med framover. Men han er også fornøyd med at vi klarte å konkurrere med en divisjonskollega selv med mange spillere ute. Og innrømmer at det skal bli godt å få tilbake folk fra skader nå.

Kjell André Thu avslutter med å gi ekstra honnør til to spillere: Chris spiller selv om han er småsyk og egentlig burde hold seg hjemme. Men han skviser ut det siste han har av krefter for laget. Og så må Jo nok en gang spille ute av sin vante posisjon, men jobber steinhard for laget i uvante omgivelser.

På grunn av alle forfallene var det mange unggutter som fikk prøvd seg på andredivisisjonsnivået. Noah Hebnes Sleveland og Sjur Jonassen (fra Bryne) fikk begge sine første minutter med A-lagsfotball for EIK.

Bilder: Samuel Gotschalk Svendsen


KAMPFAKTA

Vard Haugesund – EIK 1-1 (0-1)
Privatkamp, Haugesund

Mål: 0-1 Torben Dvergsdal (29, straffe) 1-1 Andreas Eriksen (62)

EIKs lag:
Anders Klemensson – Fanuel Ghebreyohannes, Ådne Midtskogen, Marius Andersen, Robert Williams – Chris Sleveland, Sivert Strangstad, Jo Stornes Stålesen – Alexander Kjellmann, Torben Dvergsdal, Jørgen Voilås.

Benyttede innbyttere: Christian Hetland Knappskog, Trygve Rogstad, Noah Sleveland, Sjur Jonassen, Jonas Øvsthun Jørgensen


Share