– Vi koste oss like mye som barna

EIK-trener Ojan Bijan var strålende fornøyd med helgas fotballskole.

FOTBALLSKOLE

Over 100 barn deltok i EIKs fotballskole i regi av A-laget i Lagårdhallen og på Husabø lørdag og søndag. EIK-trener Ojan Bijan var spent i forkant, men kunne raskt konkludere med at det hele ble en suksess.

– Dette var et kjekt opplegg. Jeg tror våre gutter syns det var minst like gøy om ikke mer enn ungene som deltok, smiler Bijan.

– Det var to dager med høyt aktivitetsnivå hvor 100 unger fikk oppleve å bli kjent med A-lagsspillerne. De fikk prøve seg på nye øvelser og forhåpentligvis lære litt, forteller han.

Gode tilbakemeldinger

Han og resten av spillerne gleder seg over den gode responsen.

– Den store oppslutningen har vært en veldig positiv overraskelse for oss. Vi trodde ikke det var så mange som ville være med, men det har bare vært en fryd å holde på denne helgen, sier han.

«Jeg tror våre gutter syns det var minst like gøy om ikke mer enn ungene som deltok» Ojan Bijan

Selv om det var til tider et skikkelig ruskevær på søndag, la det ingen brems på dem som var utendørs.

– Været på søndagen var ingen demper, vi koste oss ute i det tunge regnet. Tilbakemeldingene har også vært veldig positive, så dette er noe vi absolutt ser for oss å kunne gjøre mer av i fremtiden, sier Bijan.

Mange blide barn

Leder i EIKs ungdomsavdeling, Jeanette K. Urdal, tror helgens fotballskole vil bli husket lenge for dem som deltok.

– Dette var en utrolig kjekk fotballskole. Det var veldig mange fornøyde og blide barn å se. For mange unge er spillerne på A-laget forbilder, og da er det virkelig stas å tilbringe to hele dager med dem, sier hun.

Hun roser engasjementet til spillerne.

– De var veldig flinke til å møte barna på deres premisser, samtidig som de lærte bort mye kunnskap.

Share