Vi møter Kvik Halden borte

Vårt A-lag har i dag tatt turen til Østlandet, der vi skal møte Kvik Halden. Det betyr at både Ådne Midtskogen og Adi Markovic (bildet over) skal opp i mot gamle lagkamerater.

Kampstart på Halden Stadion er klokka 13:00, og kampen vises på Direktesport for de som ikke har tatt turen til grensebyen.

To lag i god form
Det er to lag i svært god form som møtes. Både EIK og Kvik står uten tap på de siste seks seriekampene, med henholdsvis 4-2-0 (Kvik) og 5-1-0 (EIK) som statistikk. Kvik Halden spilte i sist serierunde uavgjort 2-2 borte mot Vard Haugesund, mens vi som kjent vant 4-0 hjemme mot Staal Jørpeland.

«Alle mann alle»
Trener Ojan Bijan melder at hele spillertroppen vår er skadefri, og at vi heller ikke har noen ute med karantene til dagens kamp. Vi kommer tilbake med lagoppstilling på sosiale medier omlag en time før kampen.

Tapt tre kamper mot Kvik
Vi har møtt Kvik til seriekamp tre ganger tidligere. I vår tapte vi 2-0 hjemme i Idrettsparken etter en begredelig forestilling, mens vi i 2019 tapte 1-2 borte og 0-3 hjemme mot haldenserne. Vi satser på å bedre statistikken i dag!

Ellers meldes det om godt spillevær i Halden fra våre «utsendte medarbeidere», som i natt har overnattet i Strømstad, og som begynner den korte turen opp mot Halden nå i formiddag.

Share