Vi møter Notodden borte

Stian Rokås Michalsen var toneangivende som vanlig på sin venstrekant.

Vårt A-lag har denne helga tatt turen til Østlandet, der vi skal møte Notodden på deres Optime Arena.

Kampstart er klokka 14:00, og kampen vises på Direktesport for de som ikke har tatt turen til bluesbyen.

To lag som begge trenger seier
Kampen er svært viktig for begge lag. Notodden har hatt et oppsving i hjemmeformen etter ferien og tatt poeng i alle sine fire siste kamper på eget kunstgress. Etter å ha ligget håpløst fortapt på bunnen av tabellen, er det nå fire poeng opp til Ullern, som ligger over streken. Men med fire kamper igjen, så begynner det selvsagt å haste for Notodden, om de ikke skal spille på nivå fire neste sesong, noe som i så fall vil være første gang siden 2005 at blåtrøyene er henvist til 3. divisjon.

For EIK er tre poeng nærmest et must dersom vi skal ha heng på Moss og Arendal, som vi møter i de to neste kampene. Vi tapte terreng da det bare ble ett poeng mot Ørn forrige helg, mens de to andre topplagene vant sine kamper. I dag spiller Moss hjemme mot Staal Jørpeland, mens Arendal tar i mot Kvik Halden, og det er vel nokså trolig at begge vil ta tre poeng på hjemmebane.

Nesten skadefri tropp
Vi stiller mot Notodden med nokså skadefri tropp. Eneste som er usikker er Gabriel Andersen, som har slitt med en liten skade den siste tiden.

God statistikk på Notodden
Vi har møtt Notodden ni ganger tidligere, etter at vi første gang var i samme avdeling i 2013. Hjemme i Idrettsparken har vi to seire og tre tap mot Notodden, mens vi på bortebane har vunnet to, spilt en uavgjort og tapt en kamp.

I fjor vant vi tilsvarende kamp med 3-2, mens vi seiret med 2-0 da lagene møttes i Idrettsparken i juni i år.

Flere supportere er på vei over fjellet, og vi satser på at de kan få en hyggelig tur hjemover igjen etter kampen!

Share