Vi møter Odd 2 i morgen-les mer:

I morgen 16:30 går spillerne ut på banen på Husabø, for å spille den sjette serierunden mot Odd 2. Resten av avdelingen har spilt sine kamper, og vi er nå sist ut mandagskveld pga Odd spilte mot Molde i kveld. Merk av tidspunktet i morgen, 16:30

Vi kommer fra årets første poengtap som fant sted i Haugesund. Selv en god første omgang, hvor det burde stått mer enn 1-o var ikke nok til å ta tre poeng. Etter 90 minutter ble det poengdeling etter Erling Flotve Myklebust satte inn 1-1. Noe som gjør vi står med 13/15 poeng før kampen mot Odd 2. Rekruttlaget fra telemark på sin side står med 5 poeng, og spilte sist 0-0 mot Fløy som store deler av kampen var 10 mann.

Patrik Johannesen scoret er klassemål mot Vard sist.

Publikumsinfo:

For å ivareta smittevern på en best mulig måte, har EIK bestemt at vi maksimalt slipper inn 600 tilskuere til kampen mot Odd 2 i morgen, fordelt på tre forskjellige seksjoner/kohorter.

Idrettsparken vil deles inn i grønn/gul/blå seksjon slik kartet under viser, og de enkelte billettypene skal bruke følgende seksjoner/innganger:

SESONGKORT:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene med påskrevne navn. Alle med sesongkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

SPONSORBILLETTER:
Disse hentes i inngang B ved Husabø Skole. Der vil kortene ligge klare hos billettørene. Alle med sponsorkort har fritt valg hvilken seksjon de vil se kampen fra, men hver seksjon vil kunne ta maksimalt 200 tilskuere.

ENKELTBILLETTER:
Det er også mulig å se kampen mot Odd 2 for supportere uten sesongkort. Vi ønsker helst at enkeltbilletter kjøpes med VIPPS før dere står i porten, og at dere da bare viser kvitteringen til vaktene. Dette for å unngå kø.

Skulle det være noen som ikke har VIPPS, så kan det betales kontant også i porten. Vi ønsker da at dere har en ferdigskrevet lapp med navn og telefonnummer på alle tilskuerne, som leveres billettør.

De med enkeltbilletter som ønsker å sitte på tribunen, bruker inngang A (hovedport) i enden av Kjeld Bugges Gate. Inne på stadion skal dere sitte i blå seksjon på tribunen. (mellom pølseboden og byen)

De med enkeltbilletter som ønsker å stå på Hognestadsiden/Søndre sving, bruker inngang C, ved Egersundshallen/Fjellstedveien. Inne på stadion skal dere oppholde dere i grønn seksjon på tribunen.

PRISER ENKELTBILLETTER:
Voksne over 16 år: Kr 100,-
Barn inntil fylte 16 år: Kr 50,-

Betales på VIPPS til # 99164

Det eneste som da gjenstår å si er: Opp te Husabø…

 

Share