Vi møter Vard Haugesund 15:00

I ettermiddagen klokken 15:00 venter ny kamp for EIK-guttene. «Okka»gutta har satt kursen mot Haugesund for å møte Vard Haugesund. Kampen kan følges på Haugesund Stadion eller på Direktesport.no

Vard Haugesund

Vard Haugesund har startet sesongen med like mange poeng som oss med sine 6 poeng. Haugalendingene har slått Strømmen borte og Ørn Horten hjemme. Mot Øygarden, Moss og nå sist Fløy har det blitt tap for rødtrøyene. De ledes også i år av Kolbjørn Fosen. Hos oss har Jo Stornes Stålesen og Preben Christensen Fauskanger spilt for Vard, men i motsatt leir er det Roy Andre Miljeteig som har hatt på seg EIK-drakten i 2018-sesongen.

Tette oppgjør før:

Etter Vard rykket opp i 2019-sesongen har vi møtt dem 4 ganger. I 2020 tapte vi 4-1 borte i grunnspillet mens i sluttspillet vant vi 1-0. I den normale sesongen i fjor ble det 1-1 i Haugesund, mens vi hjemme tok en fortjent 2-0 seier.

 

Ojan Bijan:

Ojan Bijan har følgende å si inn mot dagens kamp:

-Sist var en kamp der vi rett ut må si det var for dårlig, og en sjelden gang kommer disse men håper vi har brukt opp den for i år. Ellers så vil jeg egentlig glemme den kampen, og vi må huske vi har kun tapt 1 kamp i sesongen. Nå har vi full fokus på Vard Haugesund i dag. Det er viktig å få spillere tilbake fra skade og sykdom, og hvis vi gjør det vi har gjort på trening denne uken så skal vi ha god mulighet i dag. En kan forklare seg så mye en vil med ord og lignende, men i dag handler det om å vise oss igjennom handlinger på banen.

Share