– Vi skal ha et A-lag som bidrar til hele klubben

En uke ute i den nye sesongen fremhever daglig leder Kenneth Andersen klubbengasjementet som A-troppen 2020 utviser. – Viser at vi er på rett vei, sier han.

A-LAGET

I høst gjorde ledelsen i EIK  og trenerteamet et grundig  kartleggingsarbeid. Et av målene med arbeidet var å finne gode måter å gjøre A-laget mer synlig internt i klubben.

Vi var veldig klare på at vi i fremtiden ønsket at spillerne i EIKs A-tropp skal bidra mer inn mot klubbdrift. Med dette i bakhodet har det vært veldig viktig for klubben å ikke bare finne spillere med rette fotballferdigheter, men også med engasjement og «passion» for det å være med å utvikle en hele klubben, sier daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen.

Kabalen er ferdig

Han er svært fornøyd med jobben som har blitt gjort i høst og vinter.

– Kabalen er ferdig og vi er stolte over at hele 6 spillerne i årets tropp skal bidra som trenere inn mot klubbens aldersbestemte lag og tiltak, sier Kenneth Andersen.

Nicolai Larsen Berg har som kjent blitt klubbens nye spillerutvikler,

–  Han har allerede etter satt sine tydelige spor i stillingen. På UEGO Akademiet vårt får han med seg Chris Sleveland og Ermal Hajdari som instruktører. Tiltaket startet opp på onsdag denne uken, og 37 ivrige gutter og jenter fikk nyte godt at spillernes kyndige veiledning, forteller Kenneth Andersen.

– Preben Skeie og Adi Markovic blir ansvarlige for kretstiltaket vårt Team Sørvest, som har oppstart på fredag. Her samles de beste 13- og 14-åringene fra Flekkefjord til Varhaug til trening, opplyser han.

Nå er det også klart at Edvard Khachatrjan blir juniortrener.

– At vi har så mange spillere med så god kompetanse er virkelig en berikelse for klubben. Samtidig er A-lagsspillere de unge spilleres forbilder, og vi synes det ekstra kjekt at det er de som er med og bidrar på spillerutviklingen i klubben, sier Andersen.

«Vi skal ha et A-lag som bryr seg om hele klubben, og som vi ønsker at hele klubben skal bry seg om». Kenneth Andersen

Stolt

Foruten de nevnte spillerne som nå har fått konkrete verv, så vil også alle spillerne i A-troppen bidra inn mot treninger i ungdomsavdelingen.

– Målet er at alle lag skal få besøk av to A-lagsspillere èn gang i vårsesongen og èn gang i høstsesongen på sine treninger. I tillegg vil hele A-troppen ha fotballskole i begynnelsen av mars for barn fra hele distriktet.

Seniormedlemmene er heller ikke glemt.

– Forrige mandag fikk gruppen besøk av Markus Naglestad, Ermal Hajdari og Nicolai Larsen Berg under formiddagstreffet i klubbhuset. I løpet av våren vil mer eller mindre samtlige ta turen innom de populære treffene, forteller Andersen

– Vi skal ha et A-lag som bryr seg om hele klubben, og som vi ønsker at hele klubben skal bry seg om. Man får tilbake hva man gir. Klubb, trenerteam og spillere ønsker virkelig at A-laget skal bli alles lag. Det skal vise igjen i medlemmenes hverdag.

– Jeg er utrolig stolt over hva spillergruppen anno 2020 står for av verdier og klubbfølelse. Til og med nyankomne spillere går foran med en iver for EIK som jeg ikke har sett på mine 10 år som daglig leder, understreker Andersen.

«Kabalen er ferdig og vi er stolte over at hele 6 spillerne i årets tropp skal bidra som trenere inn mot klubbens aldersbestemte lag og tiltak» Kenneth Andersen

Share