Vi trenger statister til filminnspilling!

EIK-TV har fått i oppdrag å lage en liten film som skal fortelle om prosessen da EIK ble stiftet for hundre år siden. Denne filmen skal vises på våre jubileumsarrangement midt i september, og ellers bli tilgjengelig på Youtube/nettside/Dalane Tidende.

I filmen ønsker vi å lage noen scener fra slik det så ut da EIK spilte sin aller første kamp på Slettebø i september 1919. Disse scenene blir en del av den totale fortellingen vi ønsker å presentere.

Vi har fått en avtale med en gårdbruker om å bruke hans jorde, som ligger rundt ti minutters kjøring fra Egersund sentrum. Der vil vi gjenskape situasjoner fra EIKs første kamp ved bruk av «skuespillere» fra EIKs A-lag, juniorlag og guttelag.

Men vi trenger også «tilskuere» i alle aldre som skal se «kampen». Og derfor henvender vi oss til dere som leser dette og spør om dere kan hjelpe oss.

Innspillingen vil foregå førstkommende søndag den 1. september i tidsrommet 14:00-16:00 sånn cirka.

Det eneste vi forventer er at dere stiller i klær som kan se tidsriktige ut fra tiden rundt 1920.

Det vil si at menn stiller i mørk dress, (eventuelt med frakk utenpå), gjerne med vest, hvit skjorte m mørkt slips (noenlunde ensfarget) og aller helst også et hodeplagg (hatt/sixpence i mørke farger).

Kvinner bør helst stille i nokså fotside kjoler/skjørt. Gjerne med kåpe utenpå dersom været tilsier det. Og de kan jo gjerne være litt mer fargerikt antrukket enn mennene.

Vi håper også at noen kan ta med barna sine og gjøre dette til en festlig familiebegivenhet. Forsøk å kle barna også i noenlunde tidsriktig antrekk. Mørke duse farger på gutter, og ellers kjoler for jenter.

Det er meldt litt ymse vær på søndag, noe som er i tråd med det været som var da EIK spilte sin første kamp. Men paraplyer fantes også i 1919, så ta dem med. Men gjerne svarte eller blomstrete (for damer).

Noen av de som møter opp vil antagelig få en litt mer prominent rolle enn som ren statist, med noen få replikker.

Det hadde vært fantastisk om mange kunne ha stilt opp på dette. Vi kan love brus til alle som kommer, men ellers er dette på dugnad for EIK.

For å få nærmere informasjon om lokasjon og mer detaljert scenebeskrivelse, send en melding til Kjell Åvendal. På telefon 95 01 28 61, på messenger, eller på e-post kjell@eikfotball.no

Share