– Viktig å avslutte sesongen på en god måte

– Hødd er tradisjonelt sett en tøff motstander. Det sier Ojan Bijan foran årets nest siste bortekamp i PostNord-ligaen.

HØDD – EIK SØNDAG KLOKKEN 15.30

Vi er på tampen av sesongen og tigrene legger ut på sin siste flyreise for i år når laget setter kursen nordover til Ulsteinvik søndag. EIK gjester Høddvoll og tabellnabo Hødd i årets nest siste bortekamp. Det er to lag som verken kan rykke opp eller ned, og derfor blir det sannsynligvis to lag som vil gjøre det de kan for å servere en god fotballkamp.

– Hødd er tradisjonelt en tøff motstander. Heldigvis har vi gleden av å kunne bruke toppscoreren deres fra i fjor mot dem på søndag, sier EIK-trener Ojan Bijan og sikter til EIK og PostNord-ligaen sin suverene toppscorer – Markus Naglestad.

Møter gamleklubben

Han står med vanvittige 23 fulltreffere på like mange kamper.

– Det blir nok en spesielt kjekk kamp for Markus, uttaler EIK-treneren.

Motsatt oppgjør i sommer endte med en knusende 5-1-seier til tigrene.

– Vi hadde et godt resultat hjemme da Are Strømland og Ramtin Maleknasri leder kampen. Men den er for lengst glemt, og vi må fokusere på det vi har foran oss, understreker Bijan.

«Jeg ser for meg en innholdsrik kamp med to angripende lag». Ojan Bijan

– Guttene har jobbet godt med prinsippene i vårt spill, samt forberedt seg godt inn mot Hødd-kampen. Jeg ser for meg en innholdsrik kamp med to angripende lag, spår Bijan.

Stolthet

Selv om opprykktoget har gått for perrongen, er det mye igjen å spille for, mener EIK-treneren.

– Det er alltid noe å spille for. Nå handler det om å avslutte sesongen på en god måte. Det gjør noe med følelsen og inngangen til en ny sesong. Heder, ære og stolthet skal vi alltid ha, avslutter han.

Søndagens kamp i Ulsteinvik har avspark klokken 15.30.

 

Share