– Viktig kamp med tanke på neste sesong

EIK tar i mot opprykksjagede Størdals-Blink i siste hjemmekamp for året.

EIK – STJØRDALS-BLINK LØRDAG KLOKKEN 13.00

Bare to kamper gjenstår av årets utgave av PostNord-ligaen. Lørdag kan EIK stikke kjepper i hjulene for Stjørdals Blink. De har preget divisjonen gjennom hele sesongen, og har i perioder virket ustoppelige. EIK-trener Ojan Bijan mener årets siste kamp på Husabø er viktig på mange måter.

– Jeg ønsker at årets siste hjemmekamp skal legge føringer for neste sesong. Da er det ingen bedre motstander enn Stjørdals-Blink, uttaler EIK-treneren.

– Vi var nære på å slå dem på bortebane i år, men de har vist en voldsom solid form i år. Det er ingen tvil om at de fortjener å være i toppen, fortsetter han.

Motsatt tendens

– Dette er en helt ny fotballkamp, og vi vil veldig gjerne vise oss fra vår beste side foran Husabø-publikummet en siste gang denne sesongen. Forhåpentligvis har vi bedre marginer enn vi hadde i forrige hjemmekamp mot Kvik Halden. Vi er definitivt gode nok til å vinne, understreker Bijan.

«Dette er en helt ny fotballkamp, og vi vil veldig gjerne vise oss fra vår beste side foran Husabø-publikummet en siste gang denne sesongen». Ojan Bijan

Mot slutten av sesongen har formkurvene på henholdsvis hjemmebane og bortebane pekt hver sin vei. Tigrene har gjennom store deler av sesongen vært bunnsolide på Husabø, mens de har slitt med å ta poeng borte. I høst har tendensen vært motsatt. Nå står EIK med to strake hjemmetap, mens de fasiten er fem strake triumfer borte.

– Vi har møtt to hardtarbeidende lag de to siste hjemmekampene som har gjort det vanskelig for oss. Vi må ta lærdom fra de kampene, og sørge for at vi ikke går i de samme fellene mot Blink, utdyper Bijan.

– På bortebane har vi vært solide i høst og har gått ut i litt mer kynisk stil, der fokuset har vært på å være defensivt stabile. Samtidig har vi stolt på at våre offensive styrker med ball har vært gode nok til å gi oss de resultatene vi har håpet på, sier Bijan.

Stjørdals-Blink står med 54 poeng foran lørdagens kamp. Det er ett poeng mindre enn serieleder Kvik Halden. Med seier mot EIK, vil laget være sikret en topp to-plassering.

Share