Virus de Corona leder 1-0 til pause over EIK

Vi hadde forberedt oss godt.

Liten og stor.

Utallige treningstimer var lagt ned gjennom vinteren, både under perfekte forhold for de yngste i Espelandhallen og i vindkast og loddrett regn på BG og Kiwi banen. Nye drakter var bestilt til både liten og til stor. Gresset begynner å bli grønnere, og skoene var nypusset. Men vi hadde ikke forberedt oss på at den tøffeste motstanderen dette året skulle være et virus.Et virus som har gått ut i hundre og rett i angrep, og vi var ikke nok folk i forsvar fra starten. For vi var jo offensive. Som vi alltid ønsker å være i EIK. Vi skulle angripe.

Om det var Bryne eller Levanger som sto på andre banehalvdel, så skulle vi blø for drakten og vise at 2020 skulle være vårt år.Men viruset fant huller i forsvaret vårt. Og vi har ennå ikke klart å slå tilbake. Så vi ligger under til pause.

Men nå skal vi i garderoben og legge en slagplan. En skikkelig god slagplan! Denne kampen skal vi vinne! Vi skal ikke la oss slå av et virus. Vi skal stå sammen. Vi skal kjempe for hverandre. Vi skal støtte hverandre i denne kampen. Vi skal være der for alle som trenger oss, og vi håper at alle heier på oss. At våre medlemmer stoler på at vi gjør alt vi kan for å snu dette. At våre sponsorer har tillit til at vi skal slå tilbake i 2 omgang. Vi må bare legge en plan, men først en timeout i garderoben.

Vi må kjøre sterke virkemidler for å komme oss igjennom dette, og første grep er dessverre og permittere alle våre ansatte ut april måned. En ufattelig trist beskjed å gi til folk som står på for klubben, men vi har ikke noe valg. Vi har blitt taklet med knottene først, og det gjør vondt, og vi er bekymret for om skaden er langvarig. Men vi må få behandling. Vi må få hjelp. Hjelp til å komme oss på beina igjen. For vi skal opp og stå. Vi skal ut å kjempe en knallhard kamp. For dette skal vi vinne. Vi skal vinne denne kampen sammen. Sammen med våre medlemmer, sammen med våre trofaste sponsorer og ikke minst våre fantastiske supportere.

Pausen må brukes godt. Først og fremst til nærhet og omtanke for samfunnet og våre nærmeste. Nå kommer en tid der vi må ta vare på hverandre. Og så må vi bygge hverandre opp. Vi må støtte opp om vårt lokalsamfunn. Vi må bruke butikkene i sentrum og vårt lokale næringsliv. Selv om det er en utfordrende og vanskelig i en usikker tid for oss alle. Som klubb er vi også usikre og redde. Men frykten må snus til det positive. For det kommer til å bli bedre. Det kommer til å gå.

Vi kommer til å vinne denne kampen, både som klubb og samfunn. Ungene skal fylle banene igjen med latter, glede, vinnervilje og vennskap.

Opp te Husabø!

Share