Wawrzynkiewicz signerte ny 2-årskontrakt

EIKs bunnsolide forsvarsspiller Marcel Wawrzynkiewicz har forlenget kontrakten med to nye år.

NY KONTRAKT

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at klubben har blitt enige med Marcel Wawrzynkiewicz om en ny 2-årsavtale.

– Marcel er divisjonens beste høyreback og innehar en arbeidskapasitet få andre kan matche. Han var sterkt ønsket av andre klubber. Derfor viser det en enorm vilje fra klubben med å signere han ut 2021-sesongen, uttaler EIK-trener Ojan Bijan.

«Marcel er divisjonens beste høyreback og innehar en arbeidskapasitet får andre kan matche». Ojan Bijan

– Han er en fantastisk atlet og spiller som blir en viktig i brikke i laget de to neste årene.

25-åringen kom til EIK sommeren 2015. Da ble den tidligere Vålerenga-spilleren hentet fra polske GKS Tychy.

Kontinuitetsbærere i klubben

Fredag ble det klart at Bubacarr Sumareh også forlenget kontrakten. Kenneth Andersen, daglig leder i EIK Fotball, er strålende fornøyd med kontraktsfornyelsene.

– Vi er veldig glade for å få på plass to viktige kontinuitetsbærere i klubben. At spillere som Marcel og Bob går inn i sine femte og fjerde sesonger for klubben, gir oss en viktig stabilitet foran neste sesong, uttaler Kenneth Andersen.

– De er begge spillere som leverer på et høyt nivå år etter år. Samtidig viser dette at hele klubben er sultne på å bygge videre på resultatene fra denne sesongen, fortsetter Andersen.

Den daglige lederen forteller at EIK-supportere vil få mye å glede seg over i den kommende tiden.

– Vi har staket ut en klar kurs for veien videre, og vi kan love at det skjer mye spennende de neste ukene, avslutter han.

«Vi har staket ut en klar kurs for veien videre, og vi kan love at det skjer mye spennende de neste ukene». Kenneth Andersen

Share