Wawrzynkiewicz: – Viktig å finne flyten

EIK har gitt fra seg ledelsen i to kamper på rad. – Vi slipper inn for enkle baklengsmål. Det vil Marcel Wawrzynkiewicz har en slutt på.

EIK – HØDD LØRDAG KLOKKEN 12.00

Både hjemme mot Arendal og borte mot Brattvåg tok tigrene ledelsen. Begge kampene endte til slutt med 2-2 og poengdeling. Forsvarsspiller Marcel Wawrzynkiewicz håper at laget hans finner ut hvordan de skal holde på ledelsen til kampen er over.

– Vi slipper inn baklengsmål altfor enkelt. Vi har en jobb å gjøre når det gjelder å kontrollere kamper nå vi leder, sier Wawrzynkiewicz to dager før Hødd gjester Husabø og Idrettsparken.

Tett

Lagene ligger tett som hagl på tabellen, og skal EIK ha heng på toppen, er det viktig at laget vinner lørdagens hjemmekamp.

«Alt handler nå om å finne flyten. Da kommer også selvtilliten». Marcel Wawrzynkiewicz

– Fremover blir det viktig at vi får en rekke med kamper hvor vi vinner og tar tre poeng. Alt handler nå om å finne flyten. Da kommer også selvtilliten, sier høyrebacken, som har vært i aksjon for de gule og svarte i samtlige kamper så langt.

Selv om det har endt med poengdeling i de to siste kampene, vet de at det er lite som skal til før trenden snur.

– Vi burde hatt flere poeng enn vi har til nå denne sesongen. Men skaffer vi oss noen seiere til før sommerferien, har vi gode muligheter for å henge med i toppen. Årets avdeling er utrolig jevn, fortsetter han.

Jevn kamp

Fjorårets oppgjør mellom lagene endte 1-1. Bubacarr Sumareh scoret EIKs mål. Hødds fulltreffer stod EIK-spiller Markus Naglestad for. Wawrzynkiewicz forventer en ny jevn kamp når laget fra Ulsteinvik kommer på besøk.

«Jeg forventer en tøff kamp. Hødd er et bra fysisk lag som jobber hardt og er veldig aggressive i spillestilen sin». Marcel Wawrzynkiewicz

– Jeg forventer en tøff kamp. Hødd er et bra fysisk lag som jobber hardt og er veldig aggressive i spillestilen sin, sier han.

– Men hvis vi kommer opp på nivået som vi viste til tider mot Brattvåg, og samtidig forbedrer det som var dårlig, skal vi ha gode muligheter for å vinne denne kampen, sier forsvarsvarsspilleren.

Lørdagens seriekamp i PostNord-ligaen har avspark klokken 12.00 i Idrettsparken.

Share